• Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Η Ακαδημία NAF

Η Naf, δραστηριοποιείται στο χώρο της εκπαίδευσης του fitness από το 1998 και αποτελεί σημείο αναφοράς στο χώρο της ιδιωτικής επαγγελματικής εκπαίδευσης. Συνεργάζεται με γυμναστήρια σε όλη την Ελλάδα. Η παρακολούθηση των προγραμμάτων της Naf, είναι το κλειδί για μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία στο fitness.

Η πλήρης παρακολούθηση των προγραμμάτων της Naf διευρύνει τους επαγγελματικούς ορίζοντες των σπουδαστών μας και η απορρόφηση τους στην αγορά εργασίας είναι εξασφαλισμένη και άμεση είτε ως προπονητές fitness, είτε ως επιχειρηματίες στον τομέα που επιθυμούν.

Στην ακαδημία παρέχουμε επιμόρφωση υψηλής ποιότητας, βασισμένη σε επιστημονικές έρευνες αλλά και με την εμπεριστατωμένη γνώση και εμπειρία ανθρώπων που ασχολούνται επαγγελματικά με το fitness. Βασικός μας άξονας είναι η θεωρητική υποδομή και κατάρτιση και η πρακτική εφαρμογή της στις επιστήμες της άσκησης. Διδάσκονται αναγνωρισμένες τεχνικές και επιτυχημέ- νες πρακτικές ώστε οι σπουδαστές μας να είναι επαγγελματικά άρτιοι για τη μετέπειτα ενασχόληση τους στη σύγχρονη αγορά εργασίας.

Η σύνδεση της Naf με παγκόσμιους οργανισμούς, πρωτοπόρους στο χώρο του fitness, εξασφαλίζει προγράμματα σπουδών προσαρμοσμένα στις πιο σύγχρονες παγκόσμιες τάσεις και πρακτικές σε όλους τους τομείς εξειδίκευσης της. Η λειτουργία της Naf στον ίδιο χώρο με το Lifestyle Fitness Club αποτελεί την πιο αποτελεσματική πρακτική εξάσκηση αφού οι σπουδαστές έρχονται σε άμεση επαφή με ασκούμενους κάθε κατηγορίας και επιπέδου.

H Naf διαθέτει τρεις κύκλους σπουδών ο καθένας από τους οποίους ολοκληρώνεται σε διάστημα 15 εβδομάδων*.

ACSM – Στη Naf σας προετοιμάζουμε για τις εξετάσεις του παγκοσμίως αναγνωρισμένου Certification του ACSM, μέσω φροντιστηριακών τμημάτων.

Η NAF είναι εταιρεία διοργάνωσης επιμορφωτικών σεμιναρίων και σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστά ή αντικαθιστά την 4ετή ακαδημαϊκή εκπαίδευση που αναγνωρίζεται από το Ελληνικό κράτος και τα αντίστοιχα τμήματα των ΣΕΦΑΑ.

Η NAF δηλώνει ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν παρέχει επαγγελματικά δικαιώματα άσκησης επαγγέλματος του Καθηγητή Φυσικής Αγωγής καθώς το Ελληνικό κράτος σύμφωνα με το Π.Δ. 219, δεν αναγνωρίζει κανένα άλλο φορέα πέρα των τμημάτων ΣΕΦΑΑ της Ελλάδας και αντίστοιχων Ακαδημαϊκών οργανισμών που έχουν αναγνωριστεί από αυτό.

Eπικοινωνείστε μαζί μας

top