• Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Group Exercise

Δείτε όλα τα σεμινάρια της ενότητας
 • Exercise Kinesiology STRENGTH & POWER

  Η ολοκληρωμένη εκπαίδευση στα δυναμικά ομαδικά μαθήματα στις αίθουσες γυμναστηρίου συγκεντρώνουν το περισσότερο κόσμο. Κόσμο απαιτητικό ο οποίος θέλει να παρακολουθήσει ένα απόλυτα δυναμικό πρόγραμμα.

  90.00
  20
 • AQUA AEROBIC

  Η κατανόηση και ο σχεδιασμός ενός προγράμματος άσκησης στο νερό που πληροί τις προϋπόθεσης για επαρκή προπόνηση του καρδιοαγγειακού και μυοσκελετικού συστήματος.

  9.00
 • BASIC AEROBIC

  Ανακαλύψτε τον κόσμο του ρυθμού και της μουσικής. Δώστε στον εαυτό σας τη δυνατότητα να δημιουργήσει μοναδικές χορογραφίες εμπνευσμένες από τη δική σας προσωπικότητα και το δικό σας μοναδικό στυλ.

  9.00
  20
 • BODY BARS

  Τα μαθήματα με μπάρες – Body bars βρίσκονται εδώ και αρκετό στις καλύτερες επιλογές των ασκούμενων στις αίθουσες των γυμναστηρίων. Σκοπός του συγκεκριμένου σεμιναρίου είναι η εκπαίδευση όλων των συμμετεχόντων στις βασικές αρχές και στις θεμελιώδεις ασκήσεις των προγραμμάτων, ούτως ώστε να είναι σε θέση να οργανώσουν και να παρουσιάσουν προγράμματα στον γενικό πληθυσμό.

  999.00
  20
 • CROSSFITNESS

  Η νέα τάση που επικρατεί παγκοσμίως στο χώρο του Fitness αφορά τα συνεχώς μεταβαλλόμενα προγράμματα υψηλής έντασης, τα οποία αποτελούνται από λειτουργικές και πολυαρθρικές ασκήσεις.

  98.00
  20
 • KETTLEBELL

  Μάθετε όλα τα μυστικά της προπόνησης με δράμια-kettlebell καθώς και την πλήρη εφαρμογή τους σε προπονητικά προγράμματα στο γυμναστήριο και στο σπίτι.

  90.00
  20
 • INDOOR CYCLING

  Σκοπός του συγκεκριμένου σεμιναρίου είναι να σας εκπαιδεύσει και να σας αναδείξει ως τους καλύτερους trainers στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Εξασφαλίστε την πιστοποίηση και τον μέλλον σας σ’ ένα από τα πιο επιτυχημένα παγκοσμίως ομαδικά αερόβια προγράμματα που έχει γίνει και ιδιαίτερα δημοφιλές στη χώρα μας.

  111.00
  20
 • TAEBO/FITBOX

  Παρακολουθήστε και εξειδικευτείτε σ’ ένα πρόγραμμα αεροβικής άσκησης μέτριας προς υψηλής έντασης. Ένα πρόγραμμα αρκετά διαδεδομένο στο χώρο του ομαδικού fitness που ενσωματώνει κινήσεις πυγμαχίας του Tae-Kwon-Do και άλλων πολεμικών τεχνών με το ρυθμό της μουσικής.

  800.00
 • ΙΜΑΝΤΕΣ & FUNCTIONAL TRAINING

  Εξειδικευτείτε στη προπόνηση με ιμάντες. Το πολύπλευρο όργανο της γυμναστικής που προσφέρει τεράστια ποικιλία πολυεπίπεδων ασκήσεων (σε 3 διαστάσεις) λειτουργικής προπόνησης οι οποίες πραγματοποιούνται αποκλειστικά και μόνο με το βάρος του σώματος.

  120.00
 • GROUP STRENGTH & POWER

  Διαχρονικά τα δυναμικά μαθήματα σε μια αίθουσα γυμναστηρίου συγκεντρώνουν το περισσότερο κόσμο. Κόσμο απαιτητικό ο οποίος θέλει να παρακολουθήσει ένα απόλυτα δυναμικό πρόγραμμα.

  100.00
  87
 • DANCE AEROBIC

  Ξεπεράστε τον εαυτό σας και προχωρήστε ένα βήμα παραπέρα στη δημιουργία χορογραφιών. Το συγκεκριμένο σεμινάριο σας δίνει τη δυνατότητα να ξεφύγετε από τις Basic χορογραφίες και να ανακαλύψετε νέες μεθόδους διδασκαλίας και βήματα τα οποία θα σας δώσουν την ευκαιρία να δημιουργήσετε ξεχωριστές και μοναδικές χορογραφίες με βάση το χορό και τη σύνθεση διδασκαλίας.

  PRIVATE
  2

Eπικοινωνείστε μαζί μας

top