• Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Προγράμματα για βάρος στο γυμναστήριο;

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά.

Δεν θα χάσεις βάρος στο γυμναστήριο.
Θα χάσεις βάρος με ότι κάνεις όλη τη μέρα πριν και μετά το γυμναστήριο. Όπως και τις μέρες που δεν πας γυμναστήριο. Α, ναι, θα χάσεις βάρος και όταν κοιμάσαι.
Ναι ακόμα και όταν κοιμάσαι, αν κοιμάσαι τις σωστές ώρες της ημέρας και στη σωστή ποσότητα διευκολύνεις τον οργανισμό σου σε τόσες πολλές λειτουργίες (μεταβολισμός γλυκόζης, λεπτινη, αυξητική ορμόνη, διαχείριση στρες κ.α.) που όχι μόνο ιδανικό βάρος μπορείς να πετύχεις αλλά και την υγεία σου γενικότερα αναβαθμίζεις!
Οι ώρες που κάθεσαι με το σώμα αδρανές ή είσαι σε κίνηση εκτός γυμναστηρίου καθορίζουν σημαντικά το μεταβολισμό σου καθώς και την ικανότητα διαχείρισης της ενέργειας στο σώμα.
Η συμπεριφορά προς το φαγητό με διάθεση ποιότητας μπορεί πραγματικά να αλλάξει το σκηνικό. Αν αφουγκραστούμε με προσοχή τι έχει ανάγκη το σώμα μας και ποιες τροφές μας δίνουν δύναμη και σθένος κ ποιες τροφές μας καταρρακώνουν σωματικά και ψυχικά! Και αν η τοποθέτηση μας ως προς τη ζωή κάπου έχει μπλοκάρει , συναισθηματικά, ψυχικά πνευματικά το σώμα ανταποκρίνεται ορμονικά με τέτοιο τρόπο που η πιο έντονη προπόνηση με τη πιο τέλεια διατροφή δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα αν το νευρικό, το ορμονικό, το πεπτικό, και κυρίως το λεμφικό δεν θα επιτρέψουν ιδανικά αποτελέσματα ή /και θα σαμποτάρουν τα αποτελέσματα με κάποια παθογένεια.
Το γυμναστήριο είναι σαν το φροντιστήριο, σαν τα ιδιαίτερα μαθήματα. Δεν θα μορφωθείς μόνο επειδή πας αλλά γιατί κάνεις κάποια εντατική δουλειά εκεί. Θα μάθεις αν διαβάζεις και τις υπόλοιπες ώρες!
Το σώμα «θέλει» να βρει την ισορροπία του μέσα σε ένα βάρος υγιές. Έχουμε εμπιστοσύνη στη φύση. Όταν κινούμαστε και τρώμε σωστά το σώμα θα πάρει το βάρος που είναι φυσιολογικό για τον καθένα από εμάς. Ο τρόπος ζωής μας θα αναδείξει και το βάρος και τη σύσταση σώματος μας.

At 𝐭𝐡𝐞 𝐞𝐧𝐝 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐞 𝐝𝐚𝐲…𝐢𝐭’𝐬 𝐧𝐨𝐭 𝐚𝐛𝐨𝐮𝐭 𝐲𝐨𝐮𝐫 𝐰𝐞𝐢𝐠𝐡𝐭. 𝐈𝐭’𝐬 𝐚𝐛𝐨𝐮𝐭 𝐲𝐨𝐮𝐫 𝐥𝐢𝐟𝐞𝐬𝐭𝐲𝐥𝐞.

 

– Ελπίδα Τσίντσιφα

29 Νοεμβρίου, 2021

Eπικοινωνείστε μαζί μας

top