• Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Group Cardio

Δείτε όλα τα σεμινάρια της ενότητας
 • AQUA AEROBIC

  Η κατανόηση και ο σχεδιασμός ενός προγράμματος άσκησης στο νερό που πληροί τις προϋπόθεσης για επαρκή προπόνηση του καρδιοαγγειακού και μυοσκελετικού συστήματος.

  9.00
 • BASIC AEROBIC

  Ανακαλύψτε τον κόσμο του ρυθμού και της μουσικής. Δώστε στον εαυτό σας τη δυνατότητα να δημιουργήσει μοναδικές χορογραφίες εμπνευσμένες από τη δική σας προσωπικότητα και το δικό σας μοναδικό στυλ.

  9.00
  20
 • INDOOR CYCLING

  Σκοπός του συγκεκριμένου σεμιναρίου είναι να σας εκπαιδεύσει και να σας αναδείξει ως τους καλύτερους trainers στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Εξασφαλίστε την πιστοποίηση και τον μέλλον σας σ’ ένα από τα πιο επιτυχημένα παγκοσμίως ομαδικά αερόβια προγράμματα που έχει γίνει και ιδιαίτερα δημοφιλές στη χώρα μας.

  111.00
  20
 • DANCE AEROBIC

  Ξεπεράστε τον εαυτό σας και προχωρήστε ένα βήμα παραπέρα στη δημιουργία χορογραφιών. Το συγκεκριμένο σεμινάριο σας δίνει τη δυνατότητα να ξεφύγετε από τις Basic χορογραφίες και να ανακαλύψετε νέες μεθόδους διδασκαλίας και βήματα τα οποία θα σας δώσουν την ευκαιρία να δημιουργήσετε ξεχωριστές και μοναδικές χορογραφίες με βάση το χορό και τη σύνθεση διδασκαλίας.

  PRIVATE
  2

Eπικοινωνείστε μαζί μας

top